TRABZON / ORTAHİSAR - Boztepe İlkokulu

29 EKİM CUMHURİYETİMİZİN 100.YILINI COŞKUYLA KUTLADIK

Haz

23 HAziran 2022 Tarihinde Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezinde gerçekleştşrilen e Tiwinning Kalite Etiketi Ödül Törenine katıldık.

Mrt

Güvenli İnternet Günü'nde çocuklar için daha güvenli ve  daha iyi bir yer haline getirmek için proje ekibi olarak bu özel güne ortak ürünümüzle dikkat çektik.

Mrt

Öğrenciler öğretmenlerinin rehberliğinde hazırladıkları problem cümlelerini kartona yazarak webinarda hem kendilerini tanıttılar hem de problem cümlelerini belirttiler.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden Sebahat KARABULUT ve Seyhan DEMİRCİ ÖZER'in yürüttükleri Just Wonder eTwinning Projesi ekibi Karışık Ülke Takımında  görevli öğrencilerin hangi çalışmaları yapacaklarını belirlemek üzere webinar yaptılar.

Mrt

Projemizdeki  amacımız öğrencilerimize bilime karşı ilgilerini artırarak ,merak eden,araştıran,basit deneyler yapmalarını sağlamaktır.

Haz